Till innehåll på sidan

EDTECH Flen firar 1 år - XR och AI i undervisningen från grundskola till vuxenutbildning

Välkomna att ta del av 1-årsfirandet för EDTECH Flen - ett digitalt lärcenter i Flen som syftar till att öka det upplevelsebaserade lärandet.

Under dagen får vi ta del av lärdomar från första året med EDTECH Flen, gå på rundvandring i lokalerna, lyssna till pedagoger och deras erfarenheter samt lära oss mer om Flens strategi kring AI-pedagogik. Sofie Sandvik från Modda Sörmland kommer även att ge en presentation kring Sörmlands digifysiska science center och upplevelsebaserat lärande i XR. På plats kommer det att erbjuds VR-demos samt möjlighet att prova-på olika delar av EDTECH Flens verksamhet.

Under träffen bjuds alla Modda Sörmlands fysiska noder in till en träff och tillfälle att diskutera samverkan i stort samt olika former av gemensamma aktiviteter framåt.

Datum: Fredag 23 augusti Tid: 10:00 - 15:00 Plats: EDTECH, Flen

  • Vid frågor om EDTECH Flen och programmet för dagen, kontakta Mogens Lauridsen, IKT-samordnare Flens kommun och projektledare EDTECH Flen: mogens.lauridsen@edu.flen.se

  • Vid frågor och förslag med inspel till nodträffen, skriv till oss på modda@regionsormland.se

Anmäl dig

Ange dina uppgifter

Vi kommer behandla dina personuppgifter och behöver därmed ditt samtycke. Läs om hur Region Sörmland hanterar personuppgifter

Oranisatör
EDTECH Flen
Plats
EDTECH Flen, Violenttorget 5, Flen
Datum
2024-08-23 08:00
Sista anmälningsdatum
2024-08-15 22:00