Till innehåll på sidan

Pedagogutbildning - Dedikerad för pedagoger Strängnäs

Utbildningen avser implementering av upplevelsebaserat lärande med XR (VR, AR, MR och AI), för att höja kompetensen i grundskola.

Välkommen till den öppna utbildningen om upplevelsebaserat lärande med extended reality (VR, AR, MR och AI) för att höja kompetensen i grundskola inom teknik, naturvetenskap och matematik. Denna utbildning tar upp teori och praktiska moment inom dessa ämnen, och fokuserar på att du får testa och lära dig om extended reality utrustningar och upplevelser.

Upplägg:

kl. 09-16.

Vi börjar med att undersöka hur VR, AR, MR och AI kan användas för att skapa en mer interaktiv och engagerande lärandemiljö för eleverna. Vi kommer också att utforska omvärlden kring VR, AR, MR och AI, och se hur teknologin används inom olika branscher. En kort demonstration och test av VR.

Efter lunch utforskar vi praktiska delar av teknologin, där du får testa och lära dig om olika VR-, AR- och MR-upplevelser samt användning av AI för att bygga lektionsupplägg enligt läroplanen LGR22. Här går vi in på djupet av utrustningarna och hur du praktiskt bygger dina lektioner.

Målgrupp

Denna utbildning passar för lärare, skolledare och andra som arbetar inom utbildningssektorn i grundskolan, och inga tidigare erfarenheter krävs. Efter utbildningen kommer du ha en djupare förståelse för hur man kan använda den senaste teknologin för att förbättra lärandet i grundskolan samt metoden.

Utbildningen är fullbokad!

Oranisatör
Modda Sörmland
Plats
Strängnäs
Datum
2024-08-15 07:00