Till innehåll på sidan

Modda firar 1år - Inspirationsnätverk

Vi vill bjuda in dig till en inspirerande förmiddag där vi kommer att diskutera vad som har hänt under det senaste året, vilka resultat vi har sett och vilka lärdomar vi har tagit med oss på vägen.

Vi vill också dela med oss av våra framgångar och misslyckanden för att effektivisera insatser lik Modda. Denna förmiddag sänds både digitalt men kommer även vara fysisk i Eskilstuna. Tillfället bjuder på en komplett rundvandring in i framtidens pedagogik och ramverk för ett nytt sätt att bedriva science centers och grundskoleverksamhet.

Så om du är intresserad av att höra från målgruppen själv och samtidigt få en djupare förståelse för hur Modda Sörmland har påverkat Södermanland det senaste året, är denna träff för dig. Vi lovar en inspirerande förmiddag fylld med engagerande talare och spännande insikter inom upplevelsebaserat lärande med extended reality.

Vi ser fram emot att fira vår första årsdag med dig och diskutera vad som komma skall!

Anmäl dig senast 27 oktober genom att fylla i din anmälan nedam. Glöm inte att informera om du har allergier. Det är begränsat antal fysiska platser så det är först till kvarn som gäller. Det bjuds på tilltugg och dryck.

Anmäl dig

Ange dina uppgifter

Vi kommer behandla dina personuppgifter och behöver därmed ditt samtycke. Läs om hur Region Sörmland hanterar personuppgifter

Flicka i Rymden
Oranisatör
Modda Sörmland
Plats
Eskilstuna, Clarion Collection Hotel Bolinder
Datum
2023-11-14 08:00
Sista anmälningsdatum
2023-10-26 22:00