Till innehåll på sidan

Vad säger andra?

Modda Sörmland finns för hela Sörmland. Vi är samlingspunkten för allt inspirerande arbete som redan görs i regionen, men också utgångspunkten för nya satsningar.

Henrik Ljungqvist
Ett samarbete med Modda Sörmland skapar möjligheter för våra skolor att möta elever på ett helt nytt sätt, att tillgängliggöra lärande och kunskaper genom upplevelser kopplade till läroplanerna. Det är också ett sätt för oss att öka likvärdigheten i skolan, då vi når även elever med olika typer av utmaningar eller elever med hög frånvaro. För oss är detta en fråga om likvärdighet och anpassning till framtiden och framtidens lärande.
Henrik Ljungqvist, Skolchef Flen Kommun
Anders Bergstrand
Vår ambition är att fortsätta vara en av de bästa arbetsgivarna i Sörmland och för att lyckas är det viktigt att attrahera framtidens kompetens. Ett av sätten är att redan idag visa ungdomen, vår framtid, vad vi kan erbjuda när det gäller utvecklingsmöjligheter både i nutid och framåt, säger Anders Bergstrand, Fabriks- och Sitechef Volvo CE Eskilstuna.Precis som vi ständigt utvecklar nya produkter anpassade efter våra kunders behov strävar vi efter att hitta nya sätt att nå unga talanger. Att på ett tidigt stadium aktivt vara del av Modda Sörmland i samarbete med Region Sörmland och Ung Företagsamhet Södermanland är en helt ny satsning som vi tror mycket på.
Anders Bergstrand, Platschef Volvo CE
Lena Högfeldt
Att få möjlighet att vara med och väcka nyfikenhet hos barn och unga kring digitalisering, matematik, teknik och naturvetenskap känns både roligt och viktigt. Vi jobbar dagligen med att skapa trygghet och möjligheter för alla sörmlänningar och vad kan väl vara mer rätt än att på ett inspirerande och tillgängligt sätt bidra till ökad kunskap inom dessa framtidsområden.
Lena Högfeldt, Civilingenjör och VD på Länsförsäkringar Södermanland
Martin Olsson
Det är en självklarhet att samverka med Modda Sörmland. Detta för att tillsammans skapa de bästa förutsättningarna för utbilda och inspirera barn och ungdomar till nya innovationer och tekniskt kunnande för att möta dagens och morgondagens utmaningar till ett hållbart samhälle.
Martin Olsson, Verksamhetsledare Komtek Katrineholm