Till innehåll på sidan
Kunskapsfesten.jpg2.jpg

Kunskapsfesten

En kunskap- och vetenskapsfestival.

Kunskapsfesten är en mötesplats för att lära, upptäcka och ha kul tillsammans. Den riktar sig primärt till barn, ungdomar och potentiella framtida studenter, men också till intressenter inom forskning och näringsliv samt den breda allmänheten.

Kunskapsfesten handlar om det livslånga lärandet och ska manifestera kunskap, lärande och vetenskap. Vi vill att fler ska känna sig inbjudna till nya insikter och kunskaper. För det behöver vi engagera skolan, näringslivet, föreningslivet, forskningsfinansiärer och partners i det offentliga. Kunskapsfesten är en samverkansfest.

Kunskapsfesten arrangeras av Eskilstuna kommun i nära samverkan med Mälardalens universitet. Sparbanken Rekarne, Region Sörmland, Volvo Construction Equipment och Eskilstuna-Kuriren är partners. Tillsammans med många medverkande skapar vi Kunskapsfesten.

Laddar karta
Kunskapsfesten

Eskilstuna kommun

631 86 Eskilstuna

Aktuellt hos noden

Denna nod erbjuder aktiviteter som du kan uppleva fysiskt eller digitalt. Nedan listas dessa aktiviteter och hur du gör för att ta del av upplevelsen

Kunskapsfesten 2023

28-30 september 2023 äger Kunskapsfesten rum i Eskilstuna. Denna vetenskapsfestival handlar om det livslånga lärandet och ska manifestera kunskap, lärande och vetenskap.

Den riktar sig primärt till barn, ungdomar och potentiella framtida studenter, men också till intressenter inom forskning och näringsliv samt den breda allmänheten.

Mer om programmet släpps under år 2023.